zondag 12 juni 2016

Dank je wel lieve juf!

Nog welgeteld 18 dagen en dan zwaaien we het schooljaar weer uit. De vakantie gaat deugd doen! Het is dan toch allemaal wat meer relax. Niet op de klok moeten kijken om op tijd op school te zijn of af te halen. De kindjes kunnen een beetje langer opblijven zodat we s'avonds nog leuke dingen kunnen doen. We kijken er al naar uit!

De kindjes hebben er een fantastisch schooljaar opzitten. Onze oudste zit in een leuke klas met twee toppers van juffen. Heel fijn om te zien hoe hij dit jaar op zoveel vlakken weer gegroeid is. Dit jaar mocht hij heel veel ontdekken. Er waren nog niet te veel "moetjes" maar wel "magjes". Maar wat ik heel belangrijk vind is dat hij zichzelf mag en kan zijn in de klas. Hij gaat graag naar school en daar ben ik heel blij om.

Onze kleine prins gaat nog naar de crèche. Maar ook bij hem is het leuk om te zien welke nieuwe dingen hij iedere dag weer heeft bijgeleerd. 

Ik heb echt bewondering voor de verzorgsters in de crèche en de kleuterjuffen. We vertrouwen onze kindjes toch iedere dag toe aan hun goede zorgen. Als de juf of de verzorgster onze jongens met een glimlach ontvangt en zich een hele dag inzet om voor hen te zorgen dan verdient dat toch een dikke DANK JE WEL!

Op het einde van het schooljaar hoort daar ook een cadeautje bij. 
Wij gaan voor de juffen en de crèche een klein tuintafereel maken.
Het driedelige set met gieter, bloempot en schepje vond ik bij Blokker.
Op de gieter staat de tekst: "Dank je wel om mij te helpen met groeien." 

In het bloempotje hebben we zaadjes gedaan. Het bijen-en vlindermengsel in het zakje en het kleine vergeet-me-nietje vond ik bij Dille & Kamille. Wij hebben bloemen gebruikt maar je kan voor groenten gaan. In de gieter kan je dan wat tuinkers of basilicum planten. 
Om het nog wat persoonlijker te maken hebben de jongens hun handjes met verf op het karton gezet. 

Katja heeft voor de verzorgster van de crèche dit schattige bijtje gemaakt. Het haakpatroon vond ze op dit leuke blog. Om het bijtje vast te maken heeft ze twee gaatjes gemaakt in het deksel. Met een draad kan je het dan bevestigen. Nog wat lekkers erin en de woorden "Voor iemand bij-zonder" maken het helemaal af.Hebben jullie nog leuke ideeën voor een cadeau voor de juf of meester?
Je mag het ons altijd laten weten in een reactie hier beneden of via onze facebookpagina.Geen opmerkingen:

Een reactie posten