maandag 26 oktober 2015

Over ons

Hallo, wij zijn Katja en Veerle. Een tweeling, beste vriendinnen en 2 versgebakken mama's. Katja is de trotse mama van een prinsesje.
Veerle is de trotse mama van 2 prinsjes. 
Katja
    Veerle

We worden intens gelukkig van een gezellig huis met zelfgemaakte confituur in de kast en de geur van versgebakken cake in de oven. Doe daar nog een paar spelende kindjes bij, een stukje grond met dieren, een moestuin en het plaatje is voor ons compleet!


Toegegeven, dit is een heel mooi beeld maar in de praktijk vaak niet haalbaar.
Maar hé wat is er mis met dromen, toch? Iedere dag jongleren we tussen 1001 taken en verplichtingen. We vinden het niet altijd gemakkelijk om een evenwicht te bewaren tussen gezin, huishouden en werk. Om nog maar te zwijgen over al de andere verrassingen die er op één dag kunnen opduiken. Kortom een dag is soms druk druk druk...

Maar dan is er dat moment waarop we uit onze favoriete stoffenwinkel komen. We staan nog met ons stofje voor de deur en we voelen iets... Maar wat?? Er komt een glimlach op ons gezicht en ons hart maakt een sprong en het liefst van al willen we trappelen van plezier. En dan weten we het ... dat gevoel dat zich net genesteld heeft is, een klein geluk.

De voorpret die we hebben bij het bedenken van een nieuw project is al leuk. De voldoening die we krijgen als we aan een project bezig zijn is nog leuker. Maar het moment waarop we die zelfgemaakte poppenkast of boerderij aan onze kindjes geven en er een heerlijke glimlach verschijnt dan is het er weer ... dat kleine geluk.

Villa Lika is een huis waar plaats is voor de kleine gelukjes van iedere dag. 
Hier kunnen we heerlijk dromen en gaan we samen met de kindjes op ontdekking. In Villa Lika kan er naar hartenlust geknutseld, gehaakt, genaaid, geschilderd en gespeeld worden. Op ons blog kan je deze creatieve uitspattingen, speelideeën en uitstapjes terugvinden in verschillende leuke kamers: het atelier, de speelzolder, de bolderwagen en de keuken.

Ons blog is voor iedereen die op zoek is naar creatieve ideeën voor zichzelf of voor de kindjes. Hopelijk vind je hier inspiratie om een leuk project te beginnen en wie weet sta jij binnenkort wel te trappelen van plezier door dat kleine geluk dat je overvalt.

Liefs

Katja en Veerle

4 opmerkingen:

 1. Mia Awouters2.12.15

  Katja en Veerle, mooi wat jullie doen met jullie gezinnetje. Heerlijk ! Geen wonder dat mama zo fier is op haar dochters.
  De soep is een mooi idee. Ik maak nog altijd met halloween spinnensoep en die twee grote kinderen hier vinden het nog altijd leuk en lekker.
  Geniet nog veel van die mooie momenten .
  Groetjes Juf Mia en familie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dag juf Mia. Dank je wel voor je bezoekje aan ons blog en de leuke reactie! groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo leuk! een tweeling en dan zo samen dezelfde interesses en kijk op de wereld en ... supertof!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank je wel voor de leuke reactie! Het is heel fijn om samen aan ons blog te werken.

  BeantwoordenVerwijderen