zondag 2 oktober 2016

't Struisvogelnest

Een paar weken geleden werden we uitgenodigd op de kinderboerderij 
't Struisvogelnest in Lier voor een verjaardagsfeest. We ontdekten deze superleuke kinderboerderij afgelopen zomer al. We hadden dus ontzettend veel zin om nog eens terug te gaan naar dit dier- en speelparadijs.

Het verjaardagsfeest had een heel leuk concept. Na een vriendelijke ontvangst door de eigenaars van de boerderij mochten we meteen beginnen aan de workshop koekjes bakken. Met de nodige begeleiding en eenvoudige uitleg was het voor zowel jong als oud mogelijk om overheerlijke koekjes te maken. 


Na de workshop trokken we op verkenning op de boerderij. Er valt zoveel te beleven! Je kan er gaan kijken naar de koeien, paarden, schapen, alpaca's, wallabi's,... De kleinere dieren kan je knuffelen in de knuffelweide. De kleine konijntjes hadden dan ook een zeer hoog knuffelgehalte.
Na het dierenplezier was het tijd om te smullen van de frietjes en ijstaart. Altijd een feest!
Nadat ze hun buikje hadden rond gegeten, hebben de kindjes zich verder kunnen uitleven. Ravotten in de speeltuin en de zandbak, springen op het springkasteel en een absolute topper voor onze kindjes: rondcrossen op de kleine tractors. 
't Struisvogelnest is een superleuke bestemming voor een kinderfeestje of een uitje met het gezin. Voor meer informatie over de workshops en activiteiten kan je terecht op de website van het 't Struisvogelnest.

Wij hadden een geslaagd verjaardagsfeest en een héél gezellige namiddag!Geen opmerkingen:

Een reactie posten