woensdag 4 november 2015

Welkom in Villa Lika

Hallooo, kom gezellig binnen! Zet je even rustig neer. Neem een tasje koffie of thee, misschien iets lekkers voor erbij. Welkom in Villa Lika!

Het is zover, we zijn gestart met ons blog en we vinden het best wel spannend. We zijn er al een aantal maanden mee bezig maar de afgelopen week hebben we voor iedere kamer al een blogstukje gepost. Zo krijg je een idee wat je kan verwachten van ons blog.

Afgelopen zomer kwam het idee om samen aan een blog te beginnen. We waren er direct over eens dat we rond een gezellig huisje gingen werken. Villa Lika betekent "huisje van geluk". We hebben allebei een band met de Scandinavische landen. Lika hebben we afgeleid van Lilla Lycka. Dit is Zweeds voor klein geluk.

We hebben heel lang getwijfeld of we het wel zouden doen. Er zijn ondertussen al zoveel leuke blogs in blogland. Maar onder het motto: "Als ge het niet probeert, zult ge het ook niet weten" hebben we de knoop doorgehakt.
Voor ons is het een uitlaatklep en het is ontspannend om na een drukke dag even achter de naaimachine te zitten, te haken of te knutselen aan een nieuw project. We kunnen echt genieten van het mama zijn en de kindjes zijn onze grootste inspiratiebron. We worden hier gewoon gelukkig van en dat willen we graag met jullie delen. 

In Villa Lika kan je naar hartenlust dromen en spelen. Als kind hebben we ontzettend veel kunnen en mogen spelen. Ons speelhuisje en het bos waren ons kleine koninkrijk. De grootste avonturen hebben we daar beleefd! Deze rijkdom willen we ook meegeven aan onze kindjes. We vinden het belangrijk dat ze op ontdekking kunnen gaan, dingen proberen, vrij bewegen en zich vuil maken, ... We duiken maar al te graag weer even mee in die heerlijke kinderwereld vol met dromen en fantasie.

Hopelijk kan je bij het lezen van ons blog even ontspannen en een leuk idee oppikken om zelf eens te proberen. Als je na een bezoek aan Villa Lika met een glimlach weggaat dan is het voor ons helemaal geslaagd!

Dank je wel voor je bezoek en hopelijk tot binnenkort!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten